Over Mindbus

Over Mindbus

Mindbus is een E-commerce platform speciaal voor boekhandels en uitgeverijen waarmee zij zich kunnen ontplooien tot volwaardige spelers op de online boekenmarkt.

Mindbus bouwt al sinds 2002 hoog converterende websites en webshops. Tot 2015 bedienden wij klanten in een breed aantal segmenten. De afgelopen jaren hebben wij ons specifiek toegelegd op de doorontwikkeling van het Mindbooks platform om de boekhandel en uitgeverij een volwaardige mogelijkheid te bieden voor e-commerce activiteiten.

We zijn gevestigd in Leiden en in Lissabon. Op ons kantoor in Lissabon vindt het development plaats. Het management is gevestigd op ons kantoor in Leiden.

ab-c media, webbureau voor musea, archieven en monumenten is onderdeel van Mindbus.

Missie

Sinds onze oprichting in 2002 ligt onze kracht in het bieden van technisch hoogwaardige oplossingen voor e-commerce. Om de visie en wensen van de klanten te kunnen vertalen in een technisch product, is samenwerking en zelfreflectie noodzakelijk. Voor een goede samenwerking die gericht is op online groei, is het van belang dat we bereikbaar en transparant zijn met een heldere en duidelijke communicatie. Zelfreflectie is nodig voor constante groei; zowel van het Mindbooks platform als voor het behoud van onze klantrelaties. Onze klanten hebben het gevoel dat ze werken op een technisch hoogwaardig platform dat open staat voor vernieuwing en constante verbetering.

Visie

Samen staan we sterk! Je profileren als volwaardige speler in het online boekenvak is succesvoller op een platform dat samenwerking stimuleert. De aangesloten boekhandels en uitgeverijen profiteren individueel en van elkaar door te blijven investeren in het Mindbooks platform. Dit betekent dat onze klanten niet alleen met ons samenwerken, maar ook met elkaar. Wij stimuleren dit door onze klanten samen te brengen en idee├źn te delen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het Mindbooks platform het beste en grootste platform wordt voor boekhandels en uitgeverijen om zich te kunnen ontwikkelen tot volwaardige spelers in het online boekenvak.

Hoe werken we?

Vanuit onze visie en missie werken we met kanban en met scrum. De combinatie van deze twee methoden maakt de samenwerking met onze klanten transparant en de communicatie direct. Voor het project management gebruiken we Trello. Hier werken we samen met onze klanten aan de doorontwikkeling van ons platform.