Portfolio

Cases

Hieronder vind je een kleine selectie van het werk dat we gemaakt hebben. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer werk of heb je vragen, laat het ons weten.

Libris
 • Libris

  Libris is een samenwerking van zelfstandige ondernemers van boekhandels.
  Libris Blz. B.V. ondersteunt ruim 180 zelfstandige Libris- & Blz.boekhandels in alle drie de verkoopkanalen: de winkel, het internet en digitaal lezen. Voor Libris bouwden wij de website en webshop plus voor iedere boekhandel een eigen subsite die de betreffende boekhandel in staat stelt om hun eigen voorraad online te verkopen. Ook bouwden we voor Libris een koppeling met Tolino voor hun e-book aanbod en een koppeling met Luisterhuis voor het luisterboeken aanbod. Bezoek de website van Libris of een subsite van een Libris/Blz. boekhandel.

  Bekijk hier de website van Libris
Broekhuis
 • Boekhandel Broekhuis

  Boekhandel Broekhuis is één van de grootste boekhandels in het oosten van Nederland met boekhandels in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal. Naast een breed assortiment van boeken (met een breed aanbod aan tweedehands), is Boekhandel Broekhuis gespecialiseerd in Klassieke muziek, Pop en Jazz. Het muzikale assortiment bestaat uit Cd’s en vinyl.

  Bekijk hier de website van Broekhuis
Scheltema
 • Scheltema

  Scheltema is één van de grootste boekhandels van Nederland. Aan het Rokin te Amsterdam bieden zij een breed assortiment aan nieuw, ramsj en tweedehands boeken. Scheltema is sinds 2014 aangesloten op het Mindbooks platform.

  Bekijk hier de website van Scheltema